An olympic lion

London, Oct 15

Vroeg in de ochtend weer op en verzamelen om de trein weer richting centrum te nemen. Echter vandaag reden we niet door tot Charing Cross maar gingen via Lewisham m.b.v. de DLR (een computergestuurde trein zonder chauffeur) naar het olympisch park. Hier bezochten we de O2-Arena en vervolgens door richting Stratford waar een gigantisch (grootste van London) winkelcentrum ligt. Dit winkelcentrum is het beste te beschrijven onder het vermelden dat je waarschijnlijk 1 dag nodig hebt om overal langs te komen en dan nog niet eens de winkels in te zijn gegaan. Na het zien van het stadion en het winkelcentrum gingen we door in de richting van Tower Bridge. Hier werd een groepsfoto gemaakt en er volgde een boottochtje over de Thames met een catamaran. Na de boottocht volgde nog vele vrije uurtjes (bijna 5 uur!) waarin veel dames en heren verschillende kanten op vertrokken. Tegen de avond verzamelden we weer om gezamenlijk naar de musical The Lion King te gaan. Een overweldigend spektakel met vele verrassingen. Na de musical terug naar de gastgezinnen voor alweer de laatste overnachting. Goodnight!

Reacties zijn gesloten.