Een lui dagje

London, Oct 14

Na in de ochtend wat eerder op te moeten staan omdat het immers een normale werkdag is voor de gastgezinnen begon de dag rustig met een reisje naar National Museum. Hier kon iedereen genieten van verschillende kunstwerken en/of een lekker bakje koffie/thee. Daarna gingen we door naar Buckingham Palace waar we de wisseling van de wacht zagen en na een wandeling langs the houses of parliament, white hall en the horse guards gevolgd door een ritje door the London Eye. Een ritje van een half uur met een mooi uitzicht over the city of London. Na het ritje kregen we vrije tijd die we zelf dus mochten invullen variĆ«rend van McDonalds, Primark en Platform nine and three quarters. Om 18.00 lokale tijd verzamelden we toen weer om weer af te reizen naar de gastgezinnen waar het avondeten op ons wachtte. Today’s menu: Hotdogs with chips. Nu tijd om eens te gaan slapen want die dagen zijn toch best wel vermoeiend. Goodnight!

Reacties zijn gesloten.