Walking trough the streets of London

London, Oct 13

Na een niet al te lange nacht opgestaan en ontbeten met toast. Er was jam, marmade, chocopasta en zelfs Venz hagelslag. Een twitter bericht wees mij erop dat we vandaag gingen wandelen langs covent garden, china town en speaker’s corner. Na het bespreken van de gastgezinnen met onze medereizigers begon de dag met een reisje naar Camden Town en Camden Locket. Na de eerste treinreis in de ochtend waar we aankwamen op Charing Cross en vervolgens met the underground naar Camden. Hier kregen we enkele uurtjes om rond te kijken en te shoppen bij de vele kraampjes en winkeltjes. Daarna via the underground naar speakers corner en daarna naar covent garden waar nog meer leuke dingen te bezichtigen was. Nadat we nog een sightseeing tour kregen in de bus, die voor de verandering wel droog was en lekker warm, kregen we nog een wandeling langs picadelly circus trafalgar square en uiteindelijk china town. Daarna met de trein terug en door naar het gastgezin waar we aardappelkroketjes, rijst en kaasschnitzels kregen die overigens zeker niet slecht smaakten. Daarna alvast wat foto’s doorgewerkt en nog even gepraat met de roommate Max. Goodnight!

Reacties zijn gesloten.